Medicina Estetica

O noua abordare in medicina estetica – medicina estetica biologica ( homeomezoterapie ) – aduce noi metode de prevenire si tratare a inestetismelor fara interventii majore si de risc ridicat. In cazurile in care este necesara o interventie chirurgicala, revitalizarea biologica inainte si dupa interventia operatorie asigura o vindecare excelenta si mentinerea indelungata a rezultatelor obtinute.
omeosiniatria

Remediile homeopate injectabile ajuta in prevenirea si tratarea ridurilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare, pierderea stralucirii etc) fara a fi nevoie sa apelam prea curand sau chiar deloc la chirurgia estetica.

Folosind derivate diluat-dinamizate din tesuturi: placenta, piele, vase capilare, colagen, muschi, ficat, glanda suprarenala , se stimuleaza sinteza de colagen, acid hialuronic si elastina de la nivelul pielii si se sustine regenerarea tisulara Prin introducerea in formule complexe, alaturi de remedii drenoare a preparatelor homeopate din vitamine, seleniu, oligoelemente, coenzima q10, hialuronidaza se stimuleaza respiratia celulara, cresterea tisulara, sinteza de proteine noi si actiunea antioxidanta si antiimbatrinire. Administrarea remediilor pe cale orala are efecte estetice mai lente si mai putin vizibile in timp scurt dar administrarea combinata, orala si injectabila in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la a 3-a sedinta .Produsele folosite sint rea­lizate prin dilutie si dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice.
TERAPIA ESTE INJECTABILA SI SE FACE PE PUNCTE DE ACUPUNCTURA.
medicina
Procesul de intinerire presupune o schim­bare radicala a stilului de viata si a starii de spirit. Iar medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si ultraeficienta de a da timpul inapoi.

Metoda GUNA – terapia reglării fiziologice este o metodă de tratament inovatorie, bazată pe ani de studii clinice şi de laborator. Productible homeopate complexe GUNA au în compoziţia sa remedii homeopate clasice, extracte de şesuturi specifice, produşi intermediari ai ciclului Krebs, hormoni, neuropeptide, neurotransmiţîtori, factori de creştere, citokine – factori care controlează funcţia sistemului imunitar. Toţi aceşti compuşi extrem de importanţi pentru funcţionarea normală a organismului uman (terapia reglării fiziologice), sunt în concentraţii homeopate şi sunt de origine naturală. Prin acţiunea lor aceste produse detoxifică organismul, stimulează funcţiile reparotorii şi de regenerare a organismului, funcţia sistemului neuro-imuno-endocrin.

decrease-wrinkles-increase-volume

 

Dr Genoveva Nagy alaturi Profesor Dr. Docent Massimo De Bellis din Milano, expert de talie mondiala in medicina estetica biologica, la seminarul medical organizat in Bucuresti.
IMG_4423
IMG_4445

BEAUTY MEDICAL COACH – sesiuni in Bucuresti

dsc07404-2

dsc07451

dsc07415

dsc07457

dsc07481

dsc07483

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Just another WordPress site