Servicii

SERVICIILE OFERITE SUNT DIN SFERA MEDICINEI BIOLOGICE SI A BEAUTY COACHING-ului

Seviciile de medic specialist medicina generala si specialist in homeopatie, trainer international homeomezoterapie, NLP, hipnoza ale Dr Genoveva Nagy contribuie la o evaluare si o imbunatatire a sanatatii, frumusetii si starii de energie a fiecarui pacient, la un nivel de armonie minte-corp.

Medicina biologica si homeopatia se intalnesc cu noile trenduri alternative, integrative,ale medicinei actuale, acoperind nevoia de tratament al ansamblului, nu doar al partilor, in ceea ce priveste organismul uman (el fiind si energie, si spirit , si vibratie).
Homeopatia este o ramura a medicinei care se ocupa cu tratamentul bolilor prin stimularea capacitatii de vindecare a organismului precum si cu prevenirea aparitiei afectiunilor la cei predispusi. Homeopatia abordeaza omul ca intreg, incercind sa trateze tinind cont de acest intreg si de evolutia sa dinamica. Vindecarea este conceputa in homeopatie ca o restaurare rapida, blanda si permanenta a sanatatii prin anihilarea bolii in toata extinderea sa. Esenta homeopatiei este principiul similitudinii.

Medicina biologică sau medicina secolului al-XXI lea este o ştiinţă relativ nouă, dar foarte avansată care îmbină medicina alopată cu mai multe terapii alternative precum ayurveda, fitoterapia, acupunctura sau apiterapia pentru a preveni şi trata diferite boli.

Medicina biologică este în prezent cea mai complexă formă de medicină holistică, care se bazează pe unitatea dintre trup, minte şi spirit, promovând conceptul unei minţi sănătoase, într-un corp şi mediu sănătos. Această ştiinţă reglatorie-fiziologică a apărut în Italia, în urmă cu doar 27 de ani, dar este cea mai avansată medicină alternativă.Medicina biologica trateaza cauzele suferintei, problemei, si anume, dezechilibrele biologice care permit bolii sa se manifeste in organism.

Servicii Dr. Genoveva Nagy:

  • CONSULTANTA
 • genoveva-event

Homeo-mezoterapie,Medicina estetica biologica,Terapia durerii,Psihanaliza

 • TERAPIE
 • terapii personalizate
 • PRODUSE
 • Metoda Guna
 • desktop72
 • Medicina Reglării Fiziologice (metoda Guna-PRM) reprezintă cea mai modernă formă de integrare a medicinii convenţionale şi a homeopatiei. Metoda Guna include cele mai recente cunoştinţe despre homeopatie, homotoxicologie, psiho-neuro-endocrino-imunologie şi nutriţie. PRM adaugă homeopatiei clasice un nou concept terapeutic de reechilibrare fiziologică prin intermediul hormonilor, neuropeptidelor, interleukinelor şi factorii de creştere preparaţi în diluţie homeopatică, cu aceeaşi concentraţie fiziologică ca în mediul biologic.Produsele GUNA sunt destinate mentinerii si recapatarii SANATATII OMULUI, sunt naturale 100%, sigure, eficiente, fara efecte adverse sau contraindicatii.
 • 21
 • CURSURI MEDICI
 • DSC00932
 • – Abordarea homeopatica in terapeutica tuturor bolilor- Mezoterapie aplicata in medicina estetica (homeomezoterapie)– Materia Medica– Injectarea pe puncte de acupunctura si homeopatia– Cazuri practice cu implicarea remediilor prezentate si demonstratii
 • EVENIMENTE / INTALNIRI educative cu femei : BEAUTY MEDICAL COACH
 •  https://youtu.be/DSM9rci3UOQ
 • DSC00939

1002679_10203505298731474_4553827064632112945_n

427879_585813888111546_1051427817_n

Sanatatea inseamna o stare de armonie intre minte si trup. Perturbarea acestei armonii inseamna boala – manifestata sub forma semnelor si simptomelor. In fiecare caz de boala, o persoana prezinta doua feluri de simptome – comune si neobisnuite. Simptomele comune sunt acelea care se regasesc in majoritatea cazurilor unei boli anume, in timp ce simptomele neobisnuite (rare) individualizeaza pacientul. Simptomele neobisnuite (rare) reprezinta baza tratamentului homeopatic individualizat.

picture1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Just another WordPress site