Terapii

 • Medicină estetică biologica
 • Tratamentele cu injectabile low dose ajuta in prevenirea si tratarea ridu­rilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare,cearcane, pierderea stralucirii etc.) fara a fi nevoie sa apelam prea curind sau chiar deloc la chirurgia estetica. Produsele folosite sunt diverse,rea­lizate prin dilutie, vibratie, dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice.
  Administrarea combinata, orala (de hoemeopate) si injectabila cu diferite produse in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la primele sedinte. In afara efectelor locale rapide , vei observa si efecte sistemice de revigorare a organismului si de intinerire a pielii. Homeo-mezoterapia se poate folosi si in tratarea celulitei, obezitatii sau pentru marirea si ridicarea sinilor fara interventii chirurgicale.
  Procesul de regenerare, infrumusetare naturala, intinerire, presupune o schim­bare de alegeri, de educatie, dar si de stare de spirit . Medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si naturala, de a da timpul inapoi.

  Tratament de hidratare la nivelul intregului corp  Tratament contra cearcanelor

  Tratament contra caderii parului (femei/barbati)

  4

 • Revitalizarea pielii feţei, decolteului şi atenuarea ridurilor;
 • Reumatologie şi terapia durerii
 • Patologia coloanei vertebrale;
 • 5

 • Afecţiuni ale articulaţiilor;
 • Afecţiuni ale muşchilor şi ţesuturilor moi;
 • Patologia nervilor periferici
 • Tratamentul celulitei;
 • Eliminarea adipozităţilor locale (şolduri, abdomen…)
 • Tonifierea locală sau generala ţesutului subcutanat;
 • Tonifierea sânilor;

ACNEE:

Este dermatoza caracterizata printr-o inflamatie purulenta a foliculului pilo-sebaceu, insotita de secretie exagerata a glandelor sebacee. Forma ei cea mai obisnuita este acneea vulgara sau polimorfa juvenila, care apare la tineri, incepand din pubertate (14-15 ani). O forma mai speciala este acneea rozacee, intalnita mai ales la femei dupa varsta de 40 de ani. Agentul patogen este stafilococul.

Impotenta:

Multi barbati din aceasta lume sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta, chiar daca recunosc sau nu. Aceasta problema poate avea un impact foarte negativ asupra vietii sexuale a unui cuplu, ducand chiar la destramarea acestuia in cele din urma.

Avantajele terapiei cu produse GUNA:
3

–       Compoziţie exclusiv naturală a tuturor produselor GUNA;

–       Lipsa totală a reacţiilor secundare;

–       Lipsa contraindicaţiilor;

–       Compatibilitatea tuturor produselor GUNA şi posibilitatea tratamentului mai multor problem într-o singură şedinţă;

–       Efect terapeutic de lungă durată;

 
Prin tratamentul homeopatic devenim mai sanatosi fizic, mai puternici. Ne recapatam energia, ni se amelioreaza randamentul, dispozitia, somnul etc. Acelor probleme pe care le credeam fara solutie le gasim dintr-o data rezolvarea. Ceea ce inainte nu vedeam, devine evident. Se dezvolta orizontul gandirii, creativitatea. Ne recapatam armonia cu sine si cu microcosmosul in care traim. Daca ne ajutam pe noi, putem fi de folos si celorlalti. Ne amelioram destinul si noua si celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Just another WordPress site